Vi har köpt paradiset på jorden! ❤

Tänk dig att du står på en äng. En stor, grönskande sommaräng som ligger helt inbäddad i skogens trygga famn. Mot söder skymtar en udde, omgiven av ett stilla vatten. Mälaren. I öster, bakom skogen, sträcker sig strandlinjen upp mot ett brunt trähus och i väster finns badklippor och en långsträckt sandstrand. Du står där, mitt på ängen och njuter av lugnet. Det är helt tyst, förutom några småfåglar som kvittrar långt bortifrån träden. Hänförd av allt det vackra begrundar du nuet. I handen känner du handen från ditt livs kärlek. Varm och trygg. Midjehögt gräs svajar i vinden runt er och solen värmer sådär lagom på kinden. Du tittar ut över det vidsträckta landskapet och tänker ”allt det här är vårt nu, Lindö är äntligen vårt!” Du känner en underlig känsla börjar spira i maggropen och känner efter vad det kan vara. Med slutna ögon och ett finurligt leende på läpparna slår den emot dig med full kraft. Lyckan. Glädjetårarna rinner hejdlöst nedför kinderna och du blir alldeles varm i hela själen. Du känner så mycket tacksamhet över vad livet gett dig. En djup tacksamhet över att få vara frisk, pigg och att få möjlighet att uppleva just den här stunden. Och en längtan väcks till liv, som sitter precis under huden i bröstet. En intensiv längtan att få kalla denna fantastiska plats för Hem…

Jag ville dela med mig av det här ögonblicket i mitt liv, som inträffade i fredags förra veckan. Det magiska ögonblick då det sakta började gå upp för mig att vi, efter fyra månaders lååååååångdragen köpeprocess, äntligen lyckats med bedriften att förvärva paradiset på jorden – Lindö. 255 000 kvadratmeter mark i Mälaren (alltså 25,5 hektar, och nästan lika mycket fiskevatten) utanför Strängnäs/Stallarholmen – bara en timmes bilväg från t-centralen till bryggan. Detta blir vårt hem, vår borg, vårt arbete och vårt liv. Får gåshud bara av tanken. Äntligen!

8 reaktioner till “Vi har köpt paradiset på jorden! ❤

 1. Grattis till ditt hädanefter nya liv,som öbo,spännande,,Sorgligt att inte Sven fick vara med och följa er in i framtiden..Rindö är säkert ett litet paradis på jorden,,säger bara Lycka till..Haé Kram.

  Gilla

  1. Tack snälla för fina grattis! Ja, Lindö är verkligen magiskt och vi sörjer fortfarande att Sven inte fick möjligheten att se sitt livsverk blomstra igen… Men å andra sidan är vi helt övertygade om att han ser och hejar på oss ändå. ❤

   Gilla

 2. Vilken fantastisk plats att få bo på – känner en stor glädje för er och önskar er Lycka till med allt!
  Läste om Sven … så sorgligt att han gick bort så snabbt – vissa människor känns som eviga, även om man inte har känt dem så länge.

  Gilla

  1. Ja, det är verkligen en helt fantastisk plats på jorden som vi fått äran att förvalta. Jag tänker på det varje dag och får fortfarande nypa mig i armen för att ens förstå att det är sant. Sven saknas oss dock men på något sätt känns det som om han är med oss ändå. Han ser framstegen vi gör här, det är jag helt övertygad om. ❤

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s