Att leva sin dröm…

…som självförsörjande ö-bonde är mitt livs största äventyr. Min dröm sedan barnsben. Min länge efterlängtade helhet och centrering av mina cirklar. Jag följde mitt hjärta hit och trotsade sju tusen rädslor på vägen. Det tog mig 30 år men nu är jag äntligen här. Precis där jag ska vara.

På Lindö lever vi jordnära och följer årstidernas skiftningar, med visionen att en dag bli helt självförsörjande. Vi låter tiden komma och gå och lever i vår egen takt, harmoniskt. Och vi är medvetet bortvända från samhällets ekorrhjulsstress och framgångshets för att istället kunna ägna vår tid på jorden åt varandra och att göra sådant som för oss känns glädjefyllt. 

Varmt välkommen att följa med på resan! Du kan automatiskt få nya blogginlägg skickade till din mail genom att trycka på knappen ”följ bloggen” som finns till höger om blogginläggen (om du använder en vanlig dator) eller längst ner under blogginläggen (om du använder mobilen.) Kom ihåg att lämna ett tassavtryck i kommentarsfältet då och då, sånt värmer hjärtat!

/Nathalie &co ❤

bild-kopia