Djur, djur, djur!

Jag har alltid varit en riktig djurmänniska. Det började med en hamster (eller, rättare sagt en hel hamsterfarm på flickrummet till min mors stora förtret – haha!) och fortsatte med katter, hundar, höns och nu senast hästar. Så fort vi installerat oss på Lindö är förhoppningen att ha även får, grisar, kossor och kanske en och en annan get.

Det är verkligen något speciellt med djur. Deras genuina äkthet. Deras välvilliga sinnen och snälla ögon. Och deras förmåga att vara glada för minsta lilla och inte oroa sig alls för vad som ska hända i framtiden. Eller ja, möjligtvis att matvraket Érica oroar sig för maten ska bli försenad, minska i storlek eller (gud förbjude) helt och hållet utebli men that´s it. De lever verkligen i nuet. Hela. Tiden. Och det ger mig sådan otrolig sinnesfrid och lycka att ha dem nära. ❤

Idag var jag ute i det vackra höstvädret och rensade i trädgården, första ”packningen” kan man säga. Jag rensade ur alla rabatter, tvättade ur alla krukor och ställde alla utemöbler tillsammans på framsidan – redo för att åka lastbil till Lindö om några veckor. Emellanåt kunde jag inte låta bli att ta fram kameran och fota när hundarna busade i höstlöven, så himla härligt! Och hästarna fick sig en släng av fotoinspirationen de med och fick agera fotomodeller alla tre. Érica och Flicka var sådär måttligt roade men Flinga, ack vilken liten linslus hon är. Följde vartenda steg jag tog och poserade villigt både framför, under, över och bredvid kameran. 😉 Sen höll jag på att kissa på mig av skratt när jag lyckades fånga lilla kängrun Jinni preciiiiiiis när hon tog sats och hoppade ned i lövhögen i diket!

dsc_0048-copy

…och här kommer lite blandade bilder på alla mina fina! ❤

 

 

7 reaktioner till “Djur, djur, djur!

 1. Jinni underbart söt, jag har faktiskt tittat mycket efter just den rasen. Vår hund dog för två år sedan och vi pratar om ny hund, men jag tror att jag vill vänta lite till. Trevligt med alla dina djur, fina bilder och lycka till nu med flytten. Kram

  Gilla

  1. Ja, hon är en riktig liten sötnos! När ni väl är redo kan jag hjälpa till med tips och råd kring rasen och olika uppfödare. 🙂 Tack snälla, nu blir det intensiva flyttveckor framöver…

   Gilla

 2. Ja, djur är helt underbara. Jag miste min gråhund på älgjakten i onsdags 😢 Det går inte att beskriva min sorg. Värst är kvällarna. Fina bilder o fint liv du har, precis som det ska vara 💕 Det är alldeles för få djur som har det bra. Kram

  Gilla

  1. Men guuuuud så sorgligt, lilla Eiko! Jag vet (av egen erfarenhet) att det inte finns någonting i hela världen man som utomstående kan säga, skriva eller göra för att mildra känslan men från botten av mitt hjärta: jag beklagar sorgen. Tass och kram från oss allihop! ❤

   Gilla

 3. Åh så härligt det låter! Jag, Seth är uppvuxen på en lantgård och dresserade grisarna när jag var 10 år. De är så lättlärda! Tjurkalvarna var dock lite svårare att få rida på.. Även haft islandshästar och ”några” hundar under åren. Djur är det bästa som finns – de gör en hel.
  Önskar Er allt härligt i nya hemmet.
  Mvh

  Gilla

  1. Jaså, grisdressyr låter ju superspännande! Vi ska faktiskt skaffa grisar framöver så då får jag se till att gå lärling hos dig. 😉 Ja, skulle verkligen inte kunna leva utan alla djuren – speciellt inte hundarna. ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s