Lantbrukare Nathalie

Tänk hörrni, att det ofta är de minsta sakerna som kan göra en allra mest glad. Igår kom en avi från posten som meddelade att hästarnas vintervattenhink från Lantbutiken kommit. På avin stod det inte det gamla vanliga ”Nathalie” utan det stod lantbrukare Nathalie. Vilken grej! Jag reagerade direkt och tänkte, ja, tänk för att det är jag ju faktiskt nu. Äntligen, äntligen, äntligen har jag slutat kväva och istället börjat lyssna på den där lilla rösten inombords som har sagt att det är dags nu. Dags att sluta springa i ett ekorrhjul jag inte längre trivs i och istället leva av det jorden har att ge. Med nära, kära och djuren tätt intill. Det som har varit min dröm sedan barnsben. Härlig känsla att helt plötsligt få en slags form av bekräftelse på att jag faktiskt är där nu. Dit jag alltid strävat. Att jag äntligen är den lantbrukare jag aldrig tidigare vågat vara. Äntligen! ❤

dsc_0059

6 reaktioner till “Lantbrukare Nathalie

 1. Så himla roligt! Och visst är det ofta små saker som gör en glad. För mig var det jättestortt när mina privata visitkort damp ner i posten i september.. Där stod nämöogen för första gången, författare 😀

  Jag tycker det är så coolt och modigt att du följer en dröm du haft så länge. Blir kul att följa dig 😀

  Gilla

 2. Ska bli spännande att följa din blogg. Låter som en häftig grej att ändra livet så totalt. Så modigt. Normalt följer jag bara fotobloggar då jag själv hobbyfotograferar sedan några år tillbaka då mitt liv förändrades från att ha levt hästliv på vår hästgård i 16 år med våra barn. Hästlivet tog slut när deras tävlings och ridintresse tog slut och vi bor nu i en ”vanlig” villa. Saknar gården, hästarna och livet på landet då och då. Men tyckte inte att vi kunde ha kvar den utan hästar då mycket skulle förfalla. Nu satsar vi på resor. Både stora och små och kameran är alltid med. Livet har många faser.

  Gillad av 1 person

  1. Ja, efter många om och men insåg jag att det är dumt att låta rädslorna stå i vägen för både drömmen och lyckan! Vad härligt det låter med olika livsfaser, det ger ett fint helikopterperspektiv på nuet på något sätt. ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s