Be till vädergudarna!

Igår kväll tog Anders vägen förbi Lindö på väg hem från jobbet. Det har ju som bekant varit snökaos i Stockholm i två dagar i rad och han var lite orolig för båten vid bryggan. Med all rätt. Den var totalt insnöad och dessutom hade isen lagt sig i viken. Isen! När han ringde och berättade katastrofen riktigt knöt det sig i magen på mig. Om isen hinner lägga sig i sundet blir det ingen flytt på tisdag. Kanske inte heller nästa tisdag. Eller tisdagen efter det heller. Om isen hinner lägga sig i sundet måste vi vänta ända tills isen är så pass tjock att man kan köra över med bil till ön innan flytten kan gå av stapeln. Gissningsvis framåt januari eller februari. Panik är bara förnamnet. Visst hade vi hört att detta skulle bli den värsta vargavintern på länge men att den skulle sätta igång redan i början av november… Det hade vi liksom inte räknat med.

Håll tummarna att vädergudarna är med oss nu! ❤

simma

 

 

9 reaktioner till “Be till vädergudarna!

  1. Hmmm, ja du – antingen får det se till att töa eller bli så kallt att isen tjocknar fort som 17… Hoppas innerligt att det löser sig, flytta är jobbigt nog utan extra orosmoment.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s