Det här är min flock

Packa, packa, packa. Vart kommer alla grejer ifrån kan man undra sig? Precis när man trodde ett rum var klart dyker det mystiskt nog upp saker ur något hörn som fyller upp en hel flyttkartong till… Tog nyss en paus i packandet och åt middag samtidigt som jag gjorde någonting jag velat göra länge. Nämligen att skriva några rader här på bloggen om min flock, bestående av både två- och fyrbenta. Min härligt brokiga, högt älskade familj.

För övrigt är den här fina bilden tagen utanför Sjönära Fastighetsbyrå på Östermalm (vi lantisar kände oss hyfsat vilsna i deras fina kvarter, haha!) Den togs samma dag som vi skrev kontraktet med Sven, en solig sensommardag i augusti. Vi var tidiga dit och var förväntansfulla som två barn på julafton. Fjärilarna fladdrade runt i våra magar och vi kunde knappt äta upp räkmackorna för all nervositet. Precis när vi skulle gå frågade jag expediten om de gigantiska och otroligt vackra gamla träd vi satt under och till svar fick jag att det var lindar – jag tog det som ett gott tecken! Blir varm i hjärtat av att tänka på det. Ett fint minne. ❤

https://attlevasindrom.se/om-flocken/

bild-kopia

7 reaktioner till “Det här är min flock

 1. Hej Nathalie,jag känner igen detta,,var kommer alla prylar ifrån,,när jag flyttade från mitt hus till en lägenhet,då kom det fram en massa saker som jag inte visste att jag hade,,mysko..Det ska bli kul att följa dig på din färd mot framtiden,önskar dig lycka till..Haé Kram.

  Gilla

  1. Ja verkligen, det är som om någon plockar upp ur den första kartongen bakom min rygg när jag jobbar med att fylla nästa. 😉 Härligt att du vill hänga med på resan och tack snälla för lyckönskning! ❤

   Gilla

 2. Jag känner igen det där att flytta. När vi flyttade från vår hästgård till en vanlig villa med mindre yta och inga uthus då fattade vi inte hur mycket saker vi hade. Det blev tippen massor av gånger, blocket och sälja, skänka till Lions, ge bort. Det var mäktigt. Det var 4 år sedan men halva vår vind är fortfarande full med hästprylar som vi inte fick göra oss av med om ifall flickorna skulle börja rida igen någon gång. Men hallå det står och blir omodernt mycket av det. Resten av vinden är full av kartonger som vi tog med som jag totalt glömt vad där är i. Garaget är fullt. Samla på sig det är man bra på. Men flytta……….aldrig mer 😀

  Gilla

  1. Ja det är verkligen helt sjukt hur mycket prylar man samlar på sig. Förstår inte för allt i världen hur allt ska få plats i nya huset eftersom ekonomibyggnaderna har inrasade tak – så i princip är det samma som för er när ni flyttade till ”vanlig” villa. Phu! Men jag tar till mig ditt råd om att slänga/ge bort och sälja. 🙂

   Gilla

 3. Asså jag blir så sugen på att flytta! Fast vi har inte hittat vårat hus än. 😛 Jag var i Stockholm på en skrivkonferens för ett tag sedan och jag kände mig jättevilsen. Bonungen kommer till storstan. Även fast att jag för tillfället bor i en två inne i stan, men jag är uppvuxen på landet så jag börjar känna mig instängd. Speciellt på sommaren. Jag vill ha en trädgård att pyssla i!
  Så när vi hittar vårat drömhus så flyttar vi 😛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s