Ett skepp kommer lastat!

Idag är det förberedelsernas dag. Vi fixar och donar och förbereder allt inför den stora flyttdagen imorgon. Bland annat har vi varit och köpt en pall med torv på Tellusbutiken i Strängnäs och lastat på vår inhyrda vägfärja. En 27 meter lång mastodontbåt som nu ligger där i grustaget och snällt väntar på att få sätta igång och arbeta. Imorgon bitti smäller det. Då får torven sällskap av en lastbil, hästtransport och hela tjocka släkten. Här ska (äntligen) flyttas! 😀

15153096_1317428548276297_1233583704_o

10 reaktioner till “Ett skepp kommer lastat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s