Otippat påskmys!

Är inte påsken en helt underbar högtid? Så härligt opretentiös på något sätt. Man sticker ner en bunt björkris i vatten och ställer fram en skål godis på köksbordet och vips så har man fått till en riktigt skön påskstämning – till skillnad från julen där man måste förbereda sig sådär ett år i förväg. 😉 Egentligen skulle vi, som ni vet, uträtta ett smärre underverk i helgen. Vi hade en massa saker att bocka av från to-do-listan, inte minst att anlägga köksträdgården där det verkligen brinner i knutarna (tomatplantorna tar snart över hela blomrummet om de inte får komma ut i det fria snart!) Och vad händer så fort man tar sats och ska ta tag i ett stort projekt? Givetvis blir man sjuk. Eller ja, Anders i alla fall. Med en isande snöyra utanför fönstret och en sjuk sambo var valet rätt självklart imorse. Jag visar min solidariska sida och ligger trofast kvar med min älskade. Och är sympatisjuk. Hela dagen. Vi har knappt rört oss ur fläcken och det enda som tyckts viktigt nog att gå upp för har varit att hämta ännu mer godis – supermysigt tycker jag men det är värre för Anders stackarn. Hoppas han kryar på sig tills imorgon då vi bokat in påsklunch med hans familj ute på Djurö. Nu blir det ännu mer påskgodis och några koppar te över ett parti Risk. Hur påskmyser ni i helgen? ❤

DSC_0003.JPG

10 reaktioner till “Otippat påskmys!

  1. Vi målar ägg och äter lite gott i familjen. Målningen blir alltid rätt usel. I regel bara brorsan som kan måla. Men vi andra kämpar på. Precis som du säger är det opretentiöst även här. Lite lagom. I år har vi en bebis i familjen (jag har blivit mormor wop wop) så det är extra mycket mys.

    Gilla

  2. Hahahaha, ja jag skrattar INTE åt att han är sjuk, men kan nästan se er framför mig, med täcket över er, ätandes godis och spelar spel. Önskar fortsatt Glad Påsk
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s