Vi lever!

Jag har haft så dåligt samvete på sistone att jag inte uppdaterat bloggen, men jag får försvara mig med att det inte funnits tid. Med mycket att göra både på gården och i kiosken har 110% av energin helt enkelt gått till det. Tidiga morgnar och sena kvällar har det blivit, speciellt de senaste dagarna då vi förberett oss inför vikingafestivalen som går av stapeln i helgen. I skrivande stund är klockan 00.51 och jag passar på att blogga medan den panikinstallerade skrivaren jobbar med att skriva ut hundra menyer. I huvudet finns frityrolja, dukar, vikingakläder, ägg, basilikaplantor och personalsamtal – ska försöka rensa ut allt med en kopp té, en nattamacka och en kom-ihåg-lista innan vi kryper upp i sängen. 

Ville egentligen bara säga hej. Och att vi lever, trots radiotystnaden. Nu blir det en hektisk (men förhoppningsvis också galet rolig) helg i medetida anda, vi får höras igen när allt lugnat ned sig. Over and out! 😘

8 reaktioner till “Vi lever!

  1. Inte behöver du ha dåligt samvete! Klart du inte hinner med … håller tummarna för bra väder i helgen så det kommer mycket folk! Härlig bild!

    Gilla

  2. Dåligt samvete över bloggtystnad ska inte bara strykas från listan utan helt och hållet raderas från både lista och samvete. Bloggar gör vi när det finns tid och lust!
    Hoppas helgen blir toppen bra ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s