Låt mig presentera…

…de senaste tillskotten i familjen; lilla Toffi i Anders morgonrocksfamn och lilla Ina i mitt pyjamasknä. Två små flickebarn som vi bestämt oss för att behålla! ❤️ Sen måste jag ju passa på att berätta att dessa två, tillsammans med sina syskon, har blivit filmstjärnor. Ni läste rätt – tvättäkta filmstjärnor! Eller ja, nästan i alla fall…

För en vecka sen fick jag nämligen en galen idé (vilket inte är något ovanligt alls när det handlar om mig men ändå…) Tänk om man kunde få till en film på foxivalparna och isaungarna nu när de är i den allra sötaste och busigaste åldern allihop, hur gulligt vore inte det? ”Superdundermegasötgulligt” tänkte jag för mig själv och utan att släppa tanken för en sekund lyfte jag luren och ringde ett samtal. Några dagar senare hade det samtalet resulterat i ett bokat inspelningsrum, en filminspelning och vääääääldigt många härliga skratt (stort tack till de nyfunna vännerna Stefan och Rich för hjälpen!) Här har ni det färdiga videoklippet, vad tycks? 😍

22 reaktioner till “Låt mig presentera…

  1. Fullständigt ljuvligt! Här ligger jag trött och sliten efter en dag med några ”måsten” för mycket – och så ser jag denna ljuvliga kattunge/valp film. Åhh, vilken härlig vitamininjektion! Och smilbanden nådde nog ända upp till öronen 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s