En helg av firande

I helgen var min syster och hennes pojkvän här på besök. Vi satt och pratade om hur väldigt mycket positiva saker som hänt på sistone, både i deras liv och vårt. Vi konstaterade att det egentligen fanns massor att fira men också att man i vardagen sällan uppmärksammar och firar de där vardagliga milstolparna man faktiskt passerar med jämna mellanrum. Ibland mer sällan och ibland oftare. De stora milstolparna i livet har alltid en given plats på att-fira-listan men varför inte låta även vardagliga små mirakel ta plats där? Dessutom är det ju kul att fira något nästan oavsett vad det är, så vi bestämde oss helt enkelt för att göra slag i saken och faktiskt fira allt som fanns att fira. En briljant idé senare hade vi dukat upp till kalas mitt på däck på lastbåten och puttrade ut på sjön. Vi fiskade, pratade, grillade och myste i de små medhavda ljuslyktornas sken hela kvällen lång. Och vi skålade för;

1) att vi i fredags skrev på kontraktet på pappas hus – nöjda med båda köparen, köpeskillingen och omständigheterna runt omkring. 👌🏼

2) att vi är färdiga med skorstensrenoveringen och att sotaren (med beröm) godkände både värmepannan och den öppna spisen. Nu slipper vi både kyla och dyra elräkningar i vinter – tjooohooooo!! 😃

…och sist men absolut inte minst skålade vi för 3) att vi hittat de mest kärleksfulla nya hemmen åt våra älskade små Foxivalpar. I förra veckan flyttade Ljuvliga Tösen Toffie af Lindö till familjen Ilmrud i Motala (ja, egentligen skulle vi ju behållt henne men när världens underbaraste valpköpare dyker upp så får man helt enkelt tänka om! 💕) Ljuvliga Tösen Tessie af Lindö flyttade till familjen Steen i Lerum och Ljuvliga Tösen Tilda af Lindö hamnade hos Linda och Charlie i Åkersberga. Vi saknar dem såklart redan men när det plingar till i mobilen med söta små bilder och gulliga små klipp, ja då svämmar hjärtat helt enkelt över av värme – de har redan fått hedersplatser som älskade små familjemedlemmar! 😍❤️

7 reaktioner till “En helg av firande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s