På rymmen

Igårkväll när vi skulle "natta" hönsen var det tre småpullor som saknades. Efter att ha letat med ljus och lykta både i och utanför hönshuset hittade vi dem; tätt uppkrupna intill varandra, mitt ute på gräsmattan. De ville inte alls gå och lägga sig – typiskt ungdomar! Så vi fick helt enkelt bära tillbaka dem, en och en, hem till hönshuset. Och som de ansvarsfulla hönsföräldrarna vi är, tog vi givetvis ett allvarligt snack med dem och sa att det blir utegångsförbud om de ska fortsätta rymma på det här viset! 😂

Även Tross har varit på rymmen i helgen. Det började med en jakt i lördags morse då jägarna från fastlandet hade tagit med sig sina löptikar ut till ön. Framåt eftermiddagen tog Mobbi en promenad med Vilja och Tross, han hade med sig två hundar ut men bara en hund hem. Efter att ha gått runt i skogen och ropat på honom länge och väl gav han upp. Och när skymningen föll strax därpå började jag såklart bli riktigt orolig. Men precis när jag tänkt ge mig ut med pannlampan och leta efter honom, vem tror ni då stod på trappen och såg såååå oskyldig ut? Jo, lilla tjejtjusaren Tross såklart. 😅 Ja, så har vi haft det i helgen – hur har er helg varit?

Just ja, måste också dela med mig av den här underbara bilden jag tog igårkväll från altanen – nu har hösten verkligen kommit för att stanna! 😍

3 reaktioner till “På rymmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s