Skimrande skymningsmagi

Idag när jag satt i båten på väg hem från storhandlingen, slogs jag av hur otroligt vackert skymningsljuset var just idag. Som ett alldeles magiskt ljus som liksom skimrade och och glimrade harmoniskt över hela viken…

Jag tog inte ens ur kassarna från båten när jag klev i land, jag skyndade mig bara att förtöja båten för att sedan ta upp mobilen för att fota ännu mera. Allt var så vackert! Hösten är verkligen min absoluta favoritårstid; träden, löven, himlen, sjön… Jag sprang runt så, med kameran i högsta hugg, i säkert en halvtimme innan det skymde så pass mycket att jag inte längre såg på fotot vad jag faktiskt fotat – först då gav jag upp! 😅 Men se bara på det fantastiska resultatet;

Självklart sprang alla hundarna runt fötterna på mig och undrade vad jag gjorde – lilla Jinni fick passa på att agera fotomodell för en stund. 😍 Sen tog jag en bild på en av de trasiga vindsdörrarna på ladan och blev helt förundrad över resultatet. Så himla fint, i all enkelhet. Och så kom jag att tänka på ett helt underbart ordspråk som jag hört någonstans för länge, länge sedan;

”Lyckan smiter in genom en dörr man inte visste att man lämnat på glänt.” Så sant. Och så oerhört vackert. ❤️

11 reaktioner till “Skimrande skymningsmagi

  1. Hej läste din blogg nu här ikväll av en slump, och oj va jag blev berörd. Av bilderna på allt vackert och av din beskrivning av Eivor.
    Jag blev både ledsen och kände samtidigt en sån värme av riktig kärlek och känsla. Tack

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s