Inomhustråk och utomhuskul

DSC_0081

Såsom min favorit Lasse Winnerbäck uttryckte det i Söndermarken ”gråvita skyar, tandläkarväder…” Precis så har vädret varit, men tänk att till och med detta blir vackert på bild! 😍 Veckan har sprungit iväg snabbare än vanligt och för att matcha det tråkiga vädret har jag passat på att göra alla såna där tråkiga sysslor, som i vanliga fall bara blir lagda på hög. Jag har pysslat lite med pappas arvsskifte, räknat ut reavinst för husförsäljningen, betalat räkningar. Ja, helt enkelt varit fastkedjad vid skrivbordet. Men hur jobbigt det än är att ta tag i, så är det skönt när det äntligen är klart. Man känner sig verkligen så himla duktig och kan med gott samvete klappa sig själv på axeln och gratulera till väl genomfört tråk-arbete. 😅

Emellanåt har jag lyckats fly ut på gården och hämtat ny energi – strosat i trädgården, utfodrat hönsen och gosat med hästar och får. En och en annan promenad har det blivit också, varken Vilja eller Tross tackar någonsin nej till det och är alltid lika positiva till en tur oavsett om det blåser storm eller regnar på tvären. De busar ganska högljutt och i andras öron kan det säkert låta som att de håller på att äta upp varandra. Ja, det låter helt enkelt som att två sågverk skulle gå en brottningsmatch med varandra – hahaha! Igår tog jag med mig kameran på promenaden och fick till dessa två bilder, är de inte fina mina små hjärtan? ❤️

DSC_0135DSC_0143

 

8 reaktioner till “Inomhustråk och utomhuskul

  1. Vackraste hundarna! Och visst är det så – tråkväder är utmärkt till tråkarbete 😉 Ska nog ta tag i pappershögarna på skrivbordet jag också!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s