Mitt i naturen

Kommer ni ihåg signaturmelodin till programmet ”mitt i naturen,” Vangelis låt Chariots Of Fire? Den trumpetade hej vilt i mitt huvud häromdagen när jag såg denna fina älgko springa över vägen med sina söta, välmående små tvillingkalvar. En helt vanlig dag på väg in till stan…

…och när jag, några timmar senare, satte mig i båten dök samma melodi upp igen där någonstans i bakhuvudet och hela kroppen fylldes av något härligt typ av lyckorus. Jag filmade en kort snutt och trumpetade sen högljutt ut över fjärden ”tuuuuu duuuuuuu, tam tam da di dam dam!” Tur att alla sommargäster åkt hem. 😂

Det är helt otroligt egentligen hur lyckligt lottad man är, som får bo såhär mitt i naturen. Hade aldrig kunnat drömma om att det var här jag skulle hamna när jag för snart åtta år sedan skrev ned ”bo naturnära, på en gård på landet” som ett av mina livsmål. Tänk vilken kraft målbilder besitter! 😍👌🏼

 

9 reaktioner till “Mitt i naturen

  1. Det var min dröm också en gång … men ödet ville annorlunda. Nu klagar jag inte alls, för vi bor ju ändå i vår lilla röda stuga i kanten av skogen 🙂
    Härlig upplevelse att se älgkon med sina kalvar … och att få åka båt över fjärden … ljuvligt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s