Kennelnamn och Instagram

Först och främst måste jag bara dela med mig av den glada nyheten – mitt kennelnamn har äntligen blivit godkänt! Efter att ha skickat in nästan tio (!) olika namnförslag och bollat detta fram och tillbaka i över ett års tid godkände SKK och FCI till slut kennelnamnet ”ljuvliga”. Även fast det inte var mitt förstahandsalternativ är jag otroligt glad att det blev just det, för såhär i efterhand känns det så himla rätt. Ljuvligt rent ut sagt. 😉 Den senaste kullen har därmed fått namnen Ljuvliga Tösen Tilda af Lindö, Ljuvliga Tösen Toffie af Lindö och Ljuvliga Tösen Tessie af Lindö.

den bästa gruppbilden copy

Och på tal om just valparna måste jag också berätta att Toffies matte Madeleine häromveckan skickade en skärmdump av Toffies alldeles egna, supergulliga instagramkonto. Och i samma ögonblick bestämde jag mig – när till och med mina valpar skaffar instagram, då är det dags även för mig. Så jag skapade helt enkelt ett eget konto och när jag loggat in för första gången insåg jag att även Toffies kullsyster Tessie, fjolårsvalpen Jinni och pappan till fjolårsvalparna Theo också har egna konton. Herregud, fyra stycken – det är ju början till en hel liten armé! 😍

Hur är det med er, har ni instagram? Eller har ni tips på vilka spännande konton man kan följa?

13 reaktioner till “Kennelnamn och Instagram

  1. Skaffade insta i april år – det är faktiskt riktigt kul och går snabbt. Det är lätt att fastna där också iofs… Där heter jag garntrassel0 Bloggen är ett bra kompliment när man vill berätta mer.

    Gilla

  2. Grattis till kennelnamnet och instahäng. Jag finns också på insta där jag skriver lite kort och visar bilder, bloggen kompletterar med längre texter och fler bilder. Funkar bra så tycker jag.

    Gilla

  3. Klart jag har instagram där mina hundar visar upp sig .Den heter berrie69 efter min älskade bordercolllie som tyvärr inte finns längre hos mig mer än i hjärtat. Men Unkas,Kuma och Turbo är mina hjärtegrisar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s