God jul! ❤️

Ville bara kika in en sväng och önska er alla en riktigt god jul. Vi firar med Anders familj ute på Djurö och har både Tross och Jinni med oss. Den sistnämnda lilla rackaren fick posera för årets julkort och för övrigt höll vi på att kissa på oss av skratt under fotosessionen – inte lätt när man ätit för många köttbullar och inte riktigt kommer i juldräkten! 😂

Efter julbord, kalletittande och klapputdelning sitter vi nu nöjda och belåtna och julemyser med världens bästa svärföräldrar Kjell och Inger – så otroligt tacksam över att få ha dessa underbara människor i mitt liv!

Hoppas ni haft det mysigt med era nära och kära och njutit ordentligt av julefriden. Stora, varma julkramar till er allihop önskar jag och Tomten Anders. ❤️

17 reaktioner till “God jul! ❤️

      1. Vi försöker öppna julklappar på ett civiliserat vis men det håller en kvart sen är det allt på en gång. Och då kan vi inte ens skylla på barnen för familjens nu enda två barn är 8 mån resp 12 år. De är utan förskyllan 😂😂

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s