Film om oss & livet på Lindö

Nu är den äntligen här – vår alldeles egna minidokumentär! Kommer ni ihåg för några veckor sedan när jag berättade att det varit full rulle här på gården med både reportrar, fotografer och dokumentärfilmare? Idag får vi skörda frukten av det. Vår gode vän Rich Tella har lyckats fånga livet på Lindö på ett otroligt fint sätt och det fullkomligt bubblade av lycka, stolthet och tacksamhet i hjärtat den damp ned i inkorgen idag. Jag är så otroligt glad att äntligen kunna visa er denna och hoppas nu att ni tycker om den lika mycket som jag. Varm kram på er allihop! ❤️

25 reaktioner till “Film om oss & livet på Lindö

 1. Åh Nathalie … vilken underbar film om er och om livet på ert älskade Lindö! Jag är så glad att få följa er här på bloggen 🙂
  Kram

  Gilla

 2. Vilken fin och stämningsfull film som på några minuter ger så mycket av det ni har på Lindö. I dag kommer tidningen ”Gilla Stallarholmen” med reportaget om er. Tack för att jag fick dela er värld under några timmar! (Jag kommer gärna tillbaka.)

  Gilla

 3. Så fin film! Att få fram så mycket på knappa tre minuter. Jag är bara helt fascinerad. Tack för att vi får vara med och följa ert liv på Lindö via bloggen!

  Och … Gott Nytt År!
  /Anita

  Gilla

 4. Hej Nathali,
  Läste om er fastboende på Lindön i reportaget i Eskilstuna Kuriren/Strängnäs tidning och hittade sedan till din blogg/hemsida.
  Jag är båtmänniska och bor i Strängnäs och har passerat er ö flera gånger genom den båtsportsled som tidigare fanns mellan Aspöfjärden och Strängnäsfjärden via Röka ström. Denna led är nu nedlagd, ursprungligen tillkommen genom Strängnäs Segelsällskap. Orsaken till nedläggningen var att Sjöfartsverket ej godkända den mätning som utförts via klubben och ej uppfyllde de krav som ställs för att Sjöfartsverket skall kunna godkänna den som båtled.
  Nu pågår ett försök om att åter få till stånd leden igen genom nya mätningar som kan godkännas av Sjöfartsverket.
  Initiativtagare till detta är Mälarens Båtförbund, central organisation för båtklubbarna i Mälaren.
  Vad är er åsikt om detta. Är det något som ser som positivt eller negativt.
  Fördelen för oss båtägare, och framför allt seglare är att kunna nyttja denna led mellan Norra Björkfjärden och Strängnäs på ett säkert sätt framför allt via Röka ström. Leden förkortar sträckan norrut från Strängnäs och innebär också att man ej då blir beroende av tider för öppning och stängning av de broar som finns i form av Hjusltabron och Stallarholmsbron.

  Gilla

  1. Hej Hans, roligt att du hittat hit! 😊 Vi har hört talas om nedläggningen av den leden men har inte hunnit sätta oss in tillräckligt i frågan för att kunna ta ställning. Allt är på gott och ont och som vi ser det skulle största fördelen vara att sjöräddningen får lättare att nå fram till nödställda, medan största nackdelen skulle vara ännu mer föroreningar i Mälaren pga ökad båttrafik. Vi följer debatten och du får gärna hojta till om du får nys om någonting nytt i frågan. Ha det gott så länge! 🌸☀️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s