”Skål och godnatt!”

Igårkväll bjöd jag och Anders Mobbi på en riktigt lyxig, trerätters nyårssupé. Det blev toast skagen, oxfilé med hasselbackspotatis och kardemummapannacotta – supergott! Sen nyårsvakade vi tillsammans med alla djuren i soffan resten av kvällen. De senaste dagarna har vi jobbat hårt med ett renoveringsprojekt (som jag berättar mer om vid ett senare tillfälle) så det var nätt och jämnt så vi orkade hålla oss vakna ända till tolvslaget. Och strax efter nedräkningen sa vi helt enkelt bara ”skål och godnatt” och somnade mätta, nöjda och väldigt belåtna. 😅

Idag är en dag jag sett fram mot väldigt mycket. Med handen på hjärtat har jag faktiskt sett fram mot nyårsdagen mer än jag sett fram mot nyårsafton. För nyårsdagen är enligt tradition vår Stora Vilodag då det endast står tre saker på todolisten; sovmorgon, myspromenad med hundarna och massor av tv-tittande. Ivanhoe hade jag såklart sett fram emot allra mest men eftersom vår tv krånglade (som vanligt) så fick det istället bli en nyare variant av Robin Hood med Russell Crowe. Och det är jag glad för, för vi båda verkligen älskade den – tio poäng av tio möjliga! 👌🏼

Nu ligger vi uppkrupna i sängen med morgonrockar och tékoppar och letar efter en ny film att se, som får avsluta denna underbart mysiga vilodag. Hur mår ni mina vänner och hur har ert nyår varit? ❤️

12 reaktioner till “”Skål och godnatt!”

  1. Låter som en perfekt nyårsdag! Ungefär samma läge här med min dotter. Förkylning och en opererad fot sätter stopp för andra planer, men älskar lugna vilodagar med film. Gott nytt år!

    Gilla

  2. Fyra gäster igår, diverse ”röror” med fisk och skaldjur i ”rågbåtar”, hjort yttre filé med vitlökspotatis och morot-gulrot-kålrot-broccoliblandning à la Märtha, Bernts bästa paj med ”hemgjorda” bär (sylt) och hemmamalet mjöl plus te. Och nyårsdagen med direksänd idrott, nyårskonsert… Robin Hood-filmen har jag faktiskt sett, trots att jag inte är någon filmfreak…

    Gilla

  3. Hade också en lugn Nyårsafton. Tyvärr skjuts det en del raketer här i byn, men våra hundar klarade det hyfsat bra. Nyårsdagen var ännu lugnare för oss. Ha en fin fortsättning på det nya året !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s