Hur följer man bloggen?

På sistone har jag ofta fått frågan som står i rubriken. Familjemedlemmar, vänner och bekanta undrar om det finns något smidigt sätt att följa bloggen på (annat än bara att knappa in adressen i webbläsaren såklart!) Och svaret är givetvis; ja, det finns det. Man kan följa bloggen både via facebook, instagram, mail och bloglovin – se länkar här nedanför. Givetvis kan man följa via wordpress också om man nu själv har en blogg (men ni som har en egen blogg gissar jag redan har stenkoll på det! 😜) Så, välj helt enkelt det sätt som passar dig bäst!

Idag kommer förresten min vän Hovslagaren Ida till gården (Maltes matte) och ger hästarna en varsin pedikyr. Och i helgen står renovering på schemat, det ska bli sååå skönt att bli färdig med vårt lilla projekt och få visa er lite före-och-efterbilder. Varm kram på er och trevlig helg! ❤️

Facebook – gilla sidan ”Att leva sin dröm” Instagram – följ kontot ”Att leva sin dröm”Mail – få ett mail när bloggen uppdaterats genom att fylla i din mailadress på sidan ”kontakt” Bloglovin – skapa ett konto på bloglovin

4 reaktioner till “Hur följer man bloggen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s