Snöstorm & Jinnimys

Och så kom vintern. På riktigt. Precis som i resten av Sverige, tågade den in med buller och bång även här i Sörmland. Igår hade vi i princip snöstorm och även om vinden minskat idag har det fortsatt att snöa. Ååh, jag blir så glad i hela själen av de snötyngda granarna, knarret under fötterna och de vita, vackra vidderna. Det är som om hela världen lyser upp, och jag med den. Om det är fint väder i helgen tänkte jag ge mig ut på en långpromenad med kameran. Som jag längtar! 😍

Lilla Jinni däremot, hon fnyser bara åt snön. Hade hon varit människa hade hon himlat med ögonen och dragit en djup suck över mina utsvävningar… Man får verkligen tvinga henne att gå ut och kissa och så fort hon är färdig rusar hon in i värmen igen. Det här med snö och kyla är verkligen ingenting för henne. Hon trivs bäst på rygg i någons famn med lite kli på magen, då tar det inte ens två sekunder innan hon sluter ögonen och man ser hur hon riktigt njuter av det goda livet. Lilla gullefjun! 😍❤️

Just nu är det den där tiden på året då isen varken bär eller brister och det blir tuffare och tuffare för varje dag att ta sig över sundet. Av väderprognosen att döma kommer isen ligga helt inom en vecka och innan dess hade jag försökt filma överfarten så ni får se hur det går till. Vad tror ni om det, skulle det vara intressant? Eller vill ni hellre se en film om nåt annat här hemifrån gården? Kommentera gärna med tankar, idéer och önskemål! 👌🏼

7 reaktioner till “Snöstorm & Jinnimys

  1. Hej! Filma det som kommer upp i huvudet för tillfället. Annars blir det inte ditt ”att leva i sin dröm” utan lite av andras drömmar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s