Video – när isen varken bär eller brister

 

Nu är det förhoppningsvis bland de sista dagarna som isen varken bär eller brister, så jag passade på att filma hur överfarten över sundet ser ut för oss just nu. Är det någon förresten som vet vad det kan vara för djur vars spår vi stöter på i backen ner mot sjön?

Kram på er! ❤️

7 reaktioner till “Video – när isen varken bär eller brister

 1. Måste ni hämta dricksvatten på fastlandet?
  Imponerad av er väg hem. Först den smala skogsvägen och sedan överfarten – är det bara ni som bor utmed skogsvägen eller? Vem plogar?? Nyfiken!! Och mäkta imponerad!

  Gilla

  1. Ja, vi ska ta vattenprover snart och hämtar nu fram tills vi vet helt säkert hur vattenkvalitén är. Vi har plogning fram till vändplanen, tre hus har infarter från skogsvägen men vi är de enda på ön och då också de enda som åker hela vägen fram till vändplanen. Som sagt, det är lite bökigare såhär på vintern men sååå värt det! 😅❤️

   Gilla

   1. Det förstår jag 😊 Var bara nyfiken på det rent praktiska ☺
    Hoppas vattenproverna visar väl godkänt – det är inte kul att bära vatten och alltud tänka på att fixa med det när man är iväg…
    Hade en kompis som bodde ute på landet, förbi skylten med ”Här slutar allmän väg” men hennes väg var inte en km ens. Funderade då jag tyckte du sa något i vloggen om att det var några kilometer från stora vägen, att då kan det kanske finnas andra åretruntboenden på fastlandssidan.

    Gilla

    1. Ja, vi får hålla tummarna för vattenkvaliteten så att vi slipper kånka vatten framöver… Och ja, tack och lov så är vägen fram till vändplanen oftast plogad av vägsamfälligheten – annars hade livet blivit ännu klurigare den här årstiden! 😜👌🏼

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s