Naturupplevelser & systermys

”Det var ju typ en vecka sedan du bloggade” sa min syster vid frukostbordet idag – ”det är ju skandal!” Ja, tiden har verkligen flugit fram den här veckan och jag har inte hunnit med att ens reflektera över bloggen. Måndag och tisdag var jag i Åre (som ni vet) och konferens varvades med skidåkning, skotersafari och spamys. Jag lärde känna ett helt knippe fantastiska människor och kände mig alldeles upprymd av tacksamhet när jag på onsdagen sa hejdå och satte kurs hemåt.

Naturupplevelserna var heeeeeelt fantastiska och nu när jag ligger hemma i soffan och tittar igenom mobilbilderna, är det just dessa bilder som får mitt hjärta att slå lite extra hårt. Jag är så glad att jag fick ta del av dessa magiska små lyckostunder, som till exempel när jag stod högst upp på Åreskutan på skidorna och tog dessa bilder – ett minne för livet!

Igår kom min syster och svåger ut till ön. Vi har haft det inbokat superlänge och verkligen längtat efter att få den här helgen tillsammans. Just nu ligger vi mätta och belåtna efter en god frukost (eller brunch rättare sagt med tanke på att vi tog oss en välbehövlig sovmorgon) i sofforna och lördagsmyser och snart blir det en uppfriskande snöpromenad. Hur mår ni mina vänner och vad har ni att se fram emot i helgen? ❤️

9 reaktioner till “Naturupplevelser & systermys

  1. Det är så himla roligt att surfa runt hos alla nyfunna vänner och se allas bilder från våra dagar i Åre 🙂 Det blir liksom extra varmt i hjärtat när man ser bilder som man såg bli tagna. Att man var där och genom bilden får minnas känslan av att vara just där, just då. Tack!
    Hälsningar Linnea

    Gilla

    1. Tack snälla! ❤️ Om man läser i wordpress egna läsare (läsvy) på de bloggar man följer så finns det en gillaknapp, men om man läser direkt i webbläsaren (www.attlevasindrom.se) så går det inte att gilla. Ska absolut se om jag kan få till den funktionen där också genom att byta tema här framåt våren – tack för tips! Och just ja, om du följer fb-sidan ”att leva sin dröm” så kan man gilla också. 😊

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s