En ruvande katt?!

Har ni någonsin sett en katt ruva på ägg? Nu har ni! 😂

Ända sedan vi satte igång äggkläckaren i fredags har vi allt som oftast sett Isa sitta ovanpå den och puttar man ner henne skuttar hon snabbt upp igen. Hon tycker säkert att vi varit snälla som installerat en alldeles egen stjärtvärmare åt henne för hon sitter där långa stunder och ser ut att riktigt njuta. Gullefjun! 😍

DSC_0161DSC_0162

I övrigt är det fortfarande vedhuggning som står högt upp på att-göra-listan här hemma på gården. Vintern håller kvar oss i sitt fasta grepp och då gäller det att ha ved nog att hålla sig varm – Mobbi har fyllt upp hela vedboden och mer därtill. Han är den bästa vedhuggaren i Norra Europa, som vi brukar skämta om. Vad skulle vi göra utan honom, vår älskade Mobbi! ❤️

Klockan är sent och jag måste gå och lägga mig (för länge sen egentligen) då det blir en extra tidig morgon imorgon bitti, ville mest bara titta in och säga hej. Så, hej! 😘

8 reaktioner till “En ruvande katt?!

  1. Haha ja jag kan tänka mig att katten är nöjd med den nya installationen. Vår katt har slutat mysa med oss sedan vi ställde en soffa framför ett element och ett soligt fönster. Nu ligger hon bara upp på kuddarna i solen och njuter av värmen.
    Lite nyfiken angående ved – hur mycket gör ni av med ca på ett år när det varit en vinter som denna och vad eldar ni i? 🙂

    Gilla

    1. Hahaha, ja de är både värmeälskare och soldyrkare! ☀️ Oj, jag vet faktiskt inte hur mycket ved som går åt på en vinter men en sak är säker i alla fall – det är mycket. Hela huset är uppvärmt med en vedpanna, ”Albinpannan” tror jag den heter. 👌🏼

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s