Lammlycka!

När jag skulle ge tackorna kraftfoder ikväll fick jag mig en riktigt härlig överraskning – Rita hade lammat. Jag stannade mitt i steget när jag kommit in i stallet och tittade förvånat på de små liven… De skulle ju inte komma förrän imorgon?! Men Rita hade tydligen andra planer och där stod de nu, två pigga och friska små bagglamm. 😍

Nu står de alla tre i lamningsboxen och har det gott och själv sitter jag här brevid i halmen, lutad mot väggen och bara myser. Vilken lammlycka! Jag har varit krasslig i veckan och mest vilat och det är jag tacksam för nu, för även Ulla verkar vara på gång. Hon ligger en bit ifrån de andra och flåsar ansträngt så har vi tur blir det dubbellamning idag. Och därmed inleder jag årets första lammvaka – fram med tålamodet och någon mysig poddokumentär. Trevlig helg på er mina vänner! 😘

15 reaktioner till “Lammlycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s