Video på Ragnar & Ragnar

Alltså, jag kan inte få nog av dessa två – Ragnar & Ragnar. Varje gång man kommer in i hagen blir man så himla glad att se dessa små glädjespridare till gullefjun. Än så länge har de inte fått några kullsyskon men vi väntar med spänning och håller noga koll på tackorna och eventuella lamningstecken. När jag kvällsfodrade tackorna ikväll passade jag på att filma lite – hur söta är de inte när de skuttar de där små jämfotahoppen? Hjärtat smälter! 😍❤️

10 reaktioner till “Video på Ragnar & Ragnar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s