Påskutflykt

Brasan är tänd på isen, syster och Simon roar sig med sparken och Anders täljer korvpinnar. Själv sitter jag här i solen, klappar lite slött på Tross som njuter i skuggan under det fallna trädet och reflekterar över hur fantastisk livet verkligen kan vara. Vi har åkt på utflykt till öns västra sida och firar påsk på det bästa sättet som finns. Tillsammans. ❤️

Det här är sannerligen ett sånt där ögonblick man kommer ihåg. En stund som fastnar i hjärtat och stannar kvar där. Länge. Solen värmer på kinderna, elden sprakar stämningsfullt och friden sänker sig över vår plats på jorden. Vi njuter helt enkelt av att… Ja, av att bara vara.

På andra sidan ön är kycklingarna på gång att kläckas och några av tackorna närmar sig lamning. Förhoppningsvis kommer det igång innan våra gäster åker hem så att de hinner uppleva det allra bästa av Lindö. Imorgon har jag planerat en överraskning och jag ser så mycket fram emot det. Överraskningar är verkligen det bästa, underbart att både ge och få. 😃

Vad har ni planerat i påsk? Blir det någon utflykt för er också, mest hemmamys eller reser ni bort kanske? ☀️🐥

16 reaktioner till “Påskutflykt

 1. Jag lever också i min dröm sen snart 50 år, min fam barn barnbarnsbarn, hundar allt vad fåglar finns, väntar bara på Era inlägg hela tiden, Den korta tid vi lever är detta drömmen GLAD PÅSK Margit

  Gilla

  1. Åh, så underbart att du också lever din dröm – blir alldeles varm i hjärtat av att höra det. Och så himla roligt att du vill följa oss på vår resa här på bloggen. Stor kram och GLAD PÅSK! 🐥✨

   Gilla

 2. Glad Påsk till er alla i familjen och till alla era underbara djur🐔🐓🐣Underbart och generöst av er att få följa med i er vardag, tack från Yvonne o Håkan

  Gilla

 3. När jag ser bilderna saknar jag att komma ut. Tänk när det bara var att hänga på husvagnen vid den lilla sjön mitt ute i skogen och så kunde man fiska, eller bara sitta vid brasan och njuta. Ungarna kunde springa fritt utan risk. Vårvintersolen värmer skönt. Nu är det minnen och drömmar… ❤

  Gilla

  1. Åh, husvagnslivet när det är som bäst! 😍 Får en massa härliga husvagnsminnen nu… Förhoppningsvis kan vi komma loss från gårdssysslorna en sväng i sommar och ta oss en tur, det var länge sen nu. Vart brukar/brukade du åka?

   Gillad av 1 person

   1. På semestrarna åkte vi ofta norrut i Sverige och inte sällan över på norska sidan. Enstaka gånger åkte vi söder ut, men när vi bilade i Danmark och Tyskland avstod vi från husvagnen och bodde på vandrarhem/B&B och liknande ställen. På helgerna tog vi husvagnen och åkte bara några mil hemifrån ut i skogen till små skogstjärnar där vi hade fiskekort och kunde ta det lugnt. (Förlåt att svaret dröjt)
    //P-L

    Gilla

     1. Tack Nathalie ❤
      Jag läser dina härliga berättelser om livet på landet och önskar att jag kunde vara där och känna, lukta, se och höra! Men det går ju bra att följa din blogg och uppleva det indirekt.
      //P-L

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s