Regn ute men sol i sikte

Det har regnat två dagar i rad nu. Och dimman har legat tät över sundet. Plusgrader och regn ett litet tag till så har vi säkert isfritt i sundet sedan, den har redan börjat släppa på fastlandssidan och inte ens våra landgångar hjälper längre. Sedan igår är det ”livlinan” som gäller igen eftersom vår hydrokopter ännu inte riktigt velat samarbeta. Och även tjälen har börjat släppa i marken så vägarna är en enda stor lervälling – när jag skulle kvällsfodra djuren höll jag på att stå på nästan tre gånger. 😜

Det här är en bild på Flicka jag tog häromdagen i vårsolen, hon är så fin min lilla shettistjej. Kan tänka mig att hon drömmer sig bort till sommarbetet såhär mitt i lervällingstider. Grönbete och långgalopp över sommarängarna, vem drömmer inte om det? ❤️

Men även fast vädret är trist har jag sol i hjärtat, för det finns så otroligt mycket att se fram mot nu hemma på gården; den pågående babyboomen, odlingarna, planerade renoveringsprojekt och en massa andra roligheter. Ja, det är onekligen en riktigt härlig tid vi har framför oss nu och nu längtar vi mer och mer för varje dag. Tänk er första båtturen, första barfotaspringet och första morgondoppet – snart kommer alltihop! Vad ser du fram emot mest med våren? ☀️

10 reaktioner till “Regn ute men sol i sikte

  1. Samma Känslor som Dina, Tomterna i större krukor, sett om sommar möblerna, Glad åt varje plusgrad.
    Sen att vara här o nu

    Gilla

  2. Jättehärliga bilder! Jag ser fram emot att sitta ute och fika eller läsa. Älskar denna tiden på året då man vet att man har en underbar vår och sommar framför sig med mycket ljus och värme. Jag är helt klart ute mycket mer vid denna årstiden och det känns så skönt med frisk luft i lungorna. Hoppas du får en bra helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s