Gårdslivet rullar på

Måste börja med att tacka för alla fina kommentarer på förra inlägget. Jag har inte hunnit svara på alla än men åh så de värmer hjärtat att läsa, tusen tack för era snälla ord. Och till er nya följare som precis hittat hit – varmt välkomna! ❤️

Gårdslivet har i alla fall rullat på som vanligt de senaste dagarna och tack och lov har isen äntligen börjat släppa nu. För några dagar sedan bytte vi ut isdubbarna mot flytvästarna ser nu fram emot att kunna börja använda sommarbryggan snart. Solens glittrande reflektion på vattenytan, vågornas krusande och svanarnas återkomst ger härliga vårkänslor. ☀️

Idag fick jag ett meddelande som jag väntat länge på (närmare bestämt sedan i slutet av oktober) om att berederiet äntligen hade skickat tillbaka våra lammskinn som nu låg och väntade i en papperssäck på Icas postkontor. Jag skyndade mig att hämta dem och skyndade mig ännu mer att packa upp dem. Det kändes nästan som en tomtesäck full med julklappar, nyfikenheten kittlade och jag var spänd av förväntan. Och besviken blev jag definitivt inte. Två stycken vita, tvättbara ”barnvagnsskinn” och så två stycken bruna med full längd på ullen. Speciellt kär blev jag i det största av de två bruna som hade perfekt färg, form och ull och såg ut som en enda stor brunbjörn. Visst är det fint?

Disa har berikat flocken med två supersöta små bagglamm och Isa närmar sig sin kattning med stormsteg. Hon är planerad om en vecka och är rund som en liten kanonkula om magen. Mobbi har byggt en superfin kattlåda åt henne som hon redan installerat sig i och verkar trivas alldeles utomordentligt. Isa är en god mor och har alltid skött sina kattningar exemplariskt, inte en enda gång har jag behövt ingripa så jag är inte det minsta orolig – detta fixar hon galant. Hur många tror ni finns där inne? 😍

2 reaktioner till “Gårdslivet rullar på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s