Körsbärsblom, kärlek och en kolossal storstädning

Idag slog våra körsbärsträd ut i full blom – vita, vackra och ljuvligt doftande körsbärsblom! Jag bad Anders att ta en bild på mig när jag doftade på blommorna och skrattade så jag tjöt när jag såg resultatet – en halv hand och en trekvarts näsa var det jag fick medverka med! 😂

…så jag fick helt enkelt fota honom istället och blir alldeles varm i hjärtat när jag ser den här bilden – min fina Anders. Vilket team vi är han och jag, kämpar på här hemma på gården i ur och skur. Och finns där för varandra i vått och torrt. Är det en enda person i hela världen jag skulle ta med mig till en öde ö så är det han… Eller ja, det har jag ju redan gjort. Och aldrig ångrat en enda sekund. ❤️

I helgen har vi två och Mobbi fokuserat på ett gemensamt projekt, nämligen Den Stora Vårstädningen. Kommer ni ihåg när jag berättade om vårt skrotupplag? Ja, nu har vi äntligen tagit oss för att ta hand om det. Vi lastade traktorn, färjan och sedan släpet och åkte iväg med tre fulla lass till återvinningscentralen.

Dessutom fick jag äntligen gehör för min längtan att storstäda nere vid sjöboden och (hör och häpna!) så fick jag med mig till och med Skrotsamlaren Anders på tåget. Med gemensamma krafter röjde vi upp vid sjöboden och ingen är mer nöjd än jag – se så fint det blev:

Före-och-efter-bilder i två vinklar; sjöboden ovanför och bryggan nedanför – sååå skönt att ha blivit av med all bråte som bara legat och skräpat. ✨

Igårkväll när vi gick och la oss slocknade vi som två ljus på kuddarna. Trötta var bara förnamnet. Men ack så nöjda. Halva skrotupplaget är borta och en stor del av trädgården är städad, vilket verkligen är en helt underbar känsla. Nästa helg tar vi resten – tjooohooo!! 😃👏🏼

En reaktion till “Körsbärsblom, kärlek och en kolossal storstädning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s