Tofsvippor & bautaägg

Igår arrangerade jag och några vänner en familjedag med höns- och smådjursmarknad vid min lilla kiosk. Förutom marknadsstånden fanns minigolf, ponnyridning och klapp- och kelhörna för alla barnen och både minigrisarna och Greta Get gjorde stor succé. ✨

För min del hade jag fullt upp med kiosken och jag kan med lätthet konstatera att det gick åt glass i STORA lass – tack vare en strålande varm vårdag med högsommarteperatur. Och det var tur, för annars hade jag haft tid att strosa runt själv på marknaden och handlat på tok för mycket. Det fanns alla möjliga och omöjliga hönsraser och alltifrån avelsägg till vuxna djur var representerade. Med mig hem fick jag (endast, hör och häpna) två saker. Dels femton stycken ankägg att lägga i kläckaren, som för övrigt är stora som bautastenar om man jämför med de små hönsäggen jag är van vid. Samt fem ursöta små tofsvippor (eller ja, kycklingar av rasen Appenzeller om man ska vara petnoga) men se bara så söta små tofsar de har på huvudet! 😍❤️

8 reaktioner till “Tofsvippor & bautaägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s