En dålig dag men med gott sällskap

Vet ni vad? Jag mår inte så bra just nu. Inte alls faktiskt. En vacker dag kanske jag orkar berätta för er vad det är som hänt, men just idag är inte den dagen. Jag orkar inte ta sats, orkar inte öppna upp och orkar inte med den ansträngningen som det skulle innebära. Varken psykiskt eller fysiskt. Egentligen hade jag tänkt skriva om fisketuren vi tog i helgen när min syster och svåger var här och besökte, som de vackra bilderna för övrigt härstammar från, och hur mysigt vi hade det. Men det känns bara falskt och oäkta. Att skriva om något lyckligt när jag, för tillfället, är allt annat än lycklig.

Samtidigt ville jag egentligen inte heller skriva om vad som hänt, eller ens nämna det för er. Jag har ju så väldigt svårt för det här med att säga A om man inte säger B, men så får det bli just nu i alla fall. Jag vill vara ärlig, men jag orkar inte berätta om allt. Inte just nu. Jag kan bara krasst konstatera att livet inte alltid blir som man önskar. Och det gör ont i både kropp, själ och hjärta. Nu ligger jag här i soffan och slickar mina sår och hoppas att det blir lite lättare imorgon – och kanske till och med ännu lite lättare dagen efter det.

Till mitt sällskap har jag den här killen, Iam, som sedan drygt två veckor tillbaka är en del av vår familj. Isa och Ina har varit på sin vakt mot nykomlingen men har nu börjat acceptera honom. Han är otroligt mild i temperamentet, älskar att gosa och är helt klart den pratgladaste katten jag någonsin träffat. Finaste svartnosen! 😍✨

Så himla gulligt att jag lyckades fånga honom mitt i gäspen! Och den smittar av sig kan jag säga, för jag är helt slut trots att jag nyss tagit en lång tupplur. Det tar på krafterna att vara ledsen, det är ett som är säkert. Men hörrni, nu ska jag försöka tänka på något annat så hörs vi en annan dag istället.

Ta hand om er! ❤️

27 reaktioner till “En dålig dag men med gott sällskap

 1. Allra finaste Nathalie … av dina ord att döma så förstår jag att du har det jobbigt just nu … hoppas nu allt ordnar sig – och det gör det säkert vartefter. Du ska ändå veta att jag tänker på dig.
  Fantastiska bilder!
  Styrkekram ♥

  Gilla

 2. ❤️ å Nathalie tråkigt att läsa att det är ledsamt just nu. Livet är varken enkelt eller särskilt rättvist. Jobbigt när det tar andra vägar än vad an tänkt och hoppats på. Skickar lite styrkekramar från oss här nere. ❤️

  Gilla

 3. Vill skänka min tanke till dig❤️
  Finns ett Kenyanskt ordspråk som säger” bakom molnen lyser alltid solen!”…. det har jag med mig, hoppas det kan ge dig lite energi❣️

  Gilla

 4. Jag vet precis hur det känns ibland. När allt är skit. Stor kram till dig. Efter regn kommer sol, även om det inte känns så just nu ❤️ ❤️

  Gilla

  1. Åh Cajsa, tack snälla du för både pepp och omtanke. Det är som du skriver, en vacker dag kommer solen att lysa igen – det gäller bara att rida ut regnstormen först. ❤️

   Gilla

 5. Livet går vidare skrev du på insta, och visst gör de det men ibland är den trösten klen.
  Så jag sänder dig varma tankar och gör som macthilda, ber för dig ❤❤❤

  Gilla

  1. Ja, någonstans har jag ändå kvar hoppet om att det till slut kommer att lösa sig. Även om det inte känns så just nu. Men hoppet är ju ändå det sista som överger oss, sägs det. Tack snälla för din omtanke! ❤️

   Gilla

 6. Läser och blir så ledsen. Din plats och tillvaro med nära och kära, två och fyrbenta, på Lindö känns som den bästa platsen i svåra stunder. Skickar kramar och en utsträckt hand att fatta när du vill. ❤️🙏🏻 Ylva

  Gilla

 7. Ut i naturen och ta kraft av den. Låt ledsnaden värka ut ordentligt och gråt allt du kan. Det blir bättre, jag lovar men det kanske tar sin tid. Jag vet inte varför du är ledsen men vad det än är så går det över. Detta säger jag av ledsenerfarenhet. Kram

  Gilla

  1. Ja, du har helt rätt och det är precis det jag gör – jag låter verkligen sorgen få ta plats. Och tänker att hur jobbigt det än är att vara i den, så är det lika bra. Att verkligen gråta ut. För att sedan, förhoppningsvis, kunna ta nya tag igen. Tack snälla för omtanken! ❤️

   Gillad av 1 person

 8. Styrkekramar till dig! Livet det gå upp och det går ner, men vår Herre ser till att det alltid går framåt.
  Vackra bilder och en härlig ny kattkompis du har! Det finns alltid guldkanter i tillvaron, även då livet är som jobbigast, man måste bara söka dem lite extra noggrant. Håll ut!

  Gilla

 9. Men skit, hörru! 😦 Jag känner med dig. Bra att du vågar vara i sorgen, det är starkt och modigt. Ta alla kattpälsar du kan hitta till hjälp. De är bra på att fånga tårar.
  Och som alla säger – det kommer att bli bättre. Även fast det inte känns så just nu.
  Tänker på dig och skänker den energi jag kan (är själv lite under isen just nu). Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s