Glad midsommar!

Tänkte bara kika in lite snabbt och säga hej! Vi firar med Anders familj på Djurö och ska precis sätta oss ned för att äta den obligatoriska sillunchen utomhus och dansa runt midsommarstången, trots regn och rejäl blåst. Vi har bidragit med smörgåstårta i år och det kurrar i magen bara man tittar på bilderna… Och eftersom alla andra har fina blomkransar i håret kunde ju inte vi vara sämre. Bjuder på en bild på bästa, enklaste och coolaste midsommarkransen – vasskransen. 😂

Glad midsommar kära vänner! ❤️

10 reaktioner till “Glad midsommar!

  1. Vädret är som det är… Hoppas ni får en härlig dag med trevlig samvaro. Och smörgåstårtan ser verkligen mumsig ut 😋 Om vassbladskransen blir en hit vet jag inte men den borde iaf vara allergivänlig 😉

    Gilla

    1. Haha, jag tyckte det var en skärmmössa, hur som helst en kul krans. Trevlig midsommar även om det är regnrock och stövlar som gäller.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s