Trött men lycklig

Hej kära vänner och ledsen för frånvaron de senaste dagarna men jag har verkligen varit heeeeeeeelt slut – jetlag är bara förnamnet! Resan var intensiv, de första dagarna hemma var intensiva och att vara valpmamma till trillingar är också intensivt. Men också helt underbart, såklart. ❤️

Dagarna går åt till att lära känna dessa små krabater och låta dem lära känna oss, djuren och trädgården. Idag badade vi, gick på promenad i tallskogen och plockade och åt smultron tillsammans. Den här lilla illbattingen rymmer så fort vi försöker få henne att stanna i valphagen men hon rymmer inte långt utan springer raka spåret till mig. Vart jag än är i trädgården nosar hon upp mig och hoppar leende upp i famnen och utbrister på valpspråk ”men däääääär är du ju matte – som jag har letat!!” 😍

…och däremellan tar valpigheten ut sin rätt och de däckar alla tre, precis där de står. Huvudstupa in i sömnen. Och det är precis vad jag ska göra nu också. Jag är så innerligt trött, hela tiden, och trots att jag tagit powernaps varje dag samtidigt som valparna kan jag inte riktigt bli av med tröttheten, men det börjar sakta men säkert ge med sig nu i alla fall. Ja, trött är jag verkligen – men lycklig i alla fall. Många fler valpbilder utlovas så fort jag fått tillbaka energin men nu måste jag sova. Godnatt med er! 😅

Och just ja, jag har inte ens hunnit svara på alla era fina kommentarer på reseinläggen inser jag nu, det ska jag verkligen försöka hinna med imorgon någonstans mellan veterinärbesök och kålnätsinhandling. De värmer ju ända in i själen och jag blir verkligen så himla glad när ni lämnar tassavtryck efter er i kommentarsfältet. 😘

24 reaktioner till “Trött men lycklig

 1. Med tanke på hur många mil du körde, hur mycket intryck du måste ha fått och allt annat så är det inte konstigt om du är totalt slut nu.
  Ta hand om dig, vi finns kvar när du vilat ut ❤

  Gilla

     1. Men gud, jag såg inte ditt mail förrän nu Laila (det här med mail är verkligen inte min grej!) 😅 Och faktum är att det i veckan blev bestämt att hon kommer att bo hos en kompis kompis här i närheten och tävla agility och lydnad. Om du är sugen på rasen kan jag gärna hålla ögon och öron öppna efter någon annan liten krabat åt dig? Alternativt om du orkar vänta tills dessa små godingar ska ha egna valpar! ❤️🐾

      Gilla

     2. Vi får se vad som händer 😊 Jag kände att rasen kändes lagom storleksmässigt. Har även velat prova på bla agility sedan jag hade min golden men då fanns inga banor i närheten. Nu finns både inomhus och utomhusbanor strax utanför stan så 😀

      Gilla

 2. Det förövande mig hur enorma mängder du tog dig an, på så få dagar! Och helt ensam också! Imponerande! Vila upp och njut nu av dina nya, busiga familjemedlemmar! 😃

  Gilla

 3. Hej Nathalie!
  Jag har följt hela din resa och när jag nu såg att ni kommit hem och allt är bra med er känns det jättebra. Valparna är ljuvliga och verkar ju stortrivas med livet i Sverige.

  Hoppas du börjar komma tillbaka efter jetlagen. Den kan sitta i ett bra tag.
  /Anita

  Gilla

  1. Hej Anita, så roligt att du velat ”följa med” på resan! 😊 Ja, de är verkligen helt ljuvliga och sakta men säkert börjar huvudvärk och trötthet släppa. Tack snälla för omtanken! ❤️

   Gilla

 4. Inte konstigt att du är trött efter resan. Att sedan ha tre småttingar att ta hand om tar ordentligt på krafterna. Vila upp dig ordentligt och jag ser fram mot alla fina bilder när du är utvilad.

  Gilla

 5. Härligt att allt gått bra och så roligt att följa valparnas framfart! Lycka till! Och soooov mkt 😉
  Kram Annica @alittlebitgreener

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s