Bortom ekorrhjulet – ett poddavsnitt om oss

I förra veckan fick vi besök av Johanna och Katta som driver podden ”bortom ekorrhjulet.” Vi satt flera timmar under det stora körsbärsträdet; åt glass, drack kaffe och pratade om livet. Allt ifrån djup, reflektion och medvetenhet till vår vision om att bli helt självförsörjande. Om att det är resan som är målet och om livet på Lindö. Om allt från utbrändheten till drömmen. Om avundsjuka och missunnsamhet, men också om gårdens små dagliga glädjeämnen. Om årets torka, våra vinterutmaningar och om vikten av att hitta sin egen ledstjärna. Om vart vi varit, vart vi är och vart vi ska. Och livet ”bortom ekorrhjulet” som de kallar det.

Ja, helt enkelt ett sådant där samtal som är energi för själen. Att få dryfta allt mellan himmel och jord och lyfta samtalsämnen som ligger just mig varmt om hjärtat. Vill ni lyssna så finns det knappt timmeslånga avsnittet här och om ni gör det – berätta gärna era egna tankar kring något av det vi tog upp så att vi kan fortsätta samtalet här i kommentarsfältet. Och berätta gärna också, vilka ämnen ligger dig varmt om hjärtat?

Kram från mig och Iam som pysslar i köksträdgården ikväll! ❤️😘

4 reaktioner till “Bortom ekorrhjulet – ett poddavsnitt om oss

  1. Alltså jag går fortfarande och tänker på vårt samtal och din resa, har ju lyssnat ett antal gånger nu när jag klippt avsnittet också. Så glad att du ville vara med och att vi fick ta av din tid hemma på gården. TACK för ett samtal som jag har med mig! Hoppas att många lyssnar för jag tycker du har så mycket viktigt att säga.

    Kram!

    Gilla

    1. Tack snälla för dina fina ord, de värmer hjärtat! ❤️ Hahaha, ja båtresan gick bra till slut… Efter många om och men fick vi tag i linan och drog oss hem – i bäcksvart mörker, drivis och snöstorm. 😅

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s