Ett sovrum av kompostgaller

Ni som har hund (eller rättare sagt någon gång i livet har haft valp) vet att det krävs en rekorderlig dos av anpassning under just valptiden. Man måste helt sonika möblera om halva huset för att undvika faror och underlätta rumsrenhetsträningen. Lösningen? Ja det heter kompostgaller. Kompostgaller är varje valpmammas bästa vän. 😅

Samma dag som valparna flyttade in, flyttade vi ut från vårt sovrum. Och med det bytte vi vår stora, fina, sköna kontinentalsäng mot en varsin madrass på vardagsrumsgolvet, självklart inhängnad av just kompostgaller (och nu vet jag vad ni tänker och håller med – ja, jag ÄR en riktig hundnörd. 😂) Men jag försvarar mig med att det är positivt både för deras höfter att slippa trappan upp till sovrummet, för våra ryggar att slippa bära dem och sist men absolut inte minst för rumsrenheten (det är sååååå mycket enklare att bara öppna dörren istället för att nyvaken vingla ner för trappen i den tidiga morgontimman.) Hur Anders står ut med mig och mina tokiga idéer är fortfarande ett mysterium, men tacksamt nog har han resonerat som så att vart jag än sover, där sover han. Det är kärlek det. ❤️

Egentligen skulle vi bara ha stannat någon vecka i vårt provisoriska lilla kompostgaller-sovrum, men faktum är att vi blev kvar där tills nu. Och anledningen till det är att vårt riktiga sovrum sedan några veckor tillbaka är ockuperat av en massa möbler som vi flyttat ut från det intilliggande rummet under tiden vi renoverar det. Men imorgon, imorgon blir förhoppningsvis den stora dagen då vi flyttar tillbaka hem. Och hur konstigt det än låter så kommer jag faktiskt att sakna det, den mysiga känslan av att liksom campa i sitt egna vardagsrum – supermysigt ju! För några veckor sedan tog vi en lång sovmorgon där och jag fick en riktigt fin bildserie på Himla och lilla Iris som morgonmyste ihop – hur gulliga är de inte? 😍🐾

12 reaktioner till “Ett sovrum av kompostgaller

  1. Fint du skrivit🤣😅🤗😍🙄🐶Mysigt ni har det, med den finaste hundrasen och kattrasen tycker vi. Stor Kram från oss🤗🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s