Kennelträff & träningsläger

Kommer ni ihåg den supergulliga videon jag visade er förra året när våra små valpar och kissebebisar busade med varandra? Tro det eller ej, men de små valparna har redan hunnit bli ett helt år och är nästintill vuxna nu – herregud så tiden flyger! Förra helgen hade vi kennelträff och både den tuffa lilla tösen Tessie och den näpna lilla Toffie med sina respektive familjer kom tillbaka hit till ön för att träffa sin mamma, oss människor och resten av gårdens djur. Det var så himla mysigt att få återse de små prinsessorna och både jag och mamma Foxi riktigt njöt av att få ha dem tillbaka hos oss för en stund. Titta bara på den första bilden så stolt hon ser ut, älskade mamma Foxi i mitten med sina döttrar Tessie till vänster och Toffie till höger och på den sista bilden sitter småtöserna i famnarna hos lillmattarna Tilda och Engla-Freja. Madeleine som är matte till lilla Toffie tog de här fina bilderna på dem och har dessutom skrivit om kennelträffen på sin egen blogg – blev alldeles rörd av läsningen och varm om hjärtat. ❤️

41412424_1822759857801001_546497681762025472_n41340185_1822760061134314_8410350902568812544_n41462176_1822758334467820_5075233807095824384_nbildtack till Madeleine Ilmrud

I övrigt har veckan rullat på som vanligt och gårdslivet har haft sin gilla gång. Mobbi har byggt färdigt en av grindarna till den blivande hundgården, Anders har filat på det sista vad gäller badtunnan och jag har spenderat mycket tid att uppfostra och miljöträna lilla Himla. Spira har åkt på ”träningsläger” hos min vän Sandra i stan som hjälper mig att att göra samma sak med henne – uppfostra, miljöträna och som bonus blir hon även grundtränad i agility vilket är Sandras absoluta favoritgren. Det känns både tryggt och lyxigt att få precis den hjälpen man behöver, i precis rätt stund, med tanke på att de redan börjat komma in i den berömda ”spökåldern”. Nu kan jag fokusera 100% på Himla och hon 100% på Spira – är så himla tacksam! Jag får regelbundna rapporter om hennes utveckling på ”träningslägret” både på telefon, sms och givetvis instagram – titta bara på de här bilderna, visst ser hon ut att trivas som fisken i vattnet? 😍

bildtack till Sandra Helén

Igår fyllde Anders år så idag har vi begett oss ut med husvagnen för lite höstcamping och en helg av födelsedagsfirande, vilket vi sett fram emot ända sedan vi var iväg sist. Vill ni se en ”house tour” så skynda er och titta på mina stories innan de försvinner. 🤪 Vad ska ni göra i helgen? Blir ni hemma eller ska ni också iväg någonstans? Kram på er!

5 reaktioner till “Kennelträff & träningsläger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s