Vidlyftiga lingonskogar

Hemma på ön behöver man aldrig vara rädd för att gå vilse i skogen men här i Dalarna är det annorlunda. Skogarna tycks vara helt utan slut och lingonriset breder vidlyftigt ut sig vart man än går. På ett kalhygge satte sig Himla på en stubbe och nerifrån lingonriset fick jag de här fina bilderna. Min vackra lilla svarträv, så stor hon börjar bli! 😍

img_5076img_5073img_5069

Och förutom lingon och diverse svamp har vi även stött på rikligt av någon sorts märklig spillning. Mitt ute i lingonskogarna ser det ut som en ko har spatserat runt för precis överallt ligger det såna här ”blaffor.” Blev först rädd för att det skulle vara björnspillning men hoppas jag har fel. Vad tror ni det kan vara? Har någon av er sett något liknande?

Vi åkte upp hit till Dalagården igårkväll igen för att fortsätta röja, fixa och dona. Sakta går det framåt. Och även om det är mycket hårt arbete så känns det ändå som en liten minisemester med husvagnsmys och skogspromenader. Det var minusgrader inatt och när vi vaknade låg det som ett vackert frosttäcke på gräsmattan – nu åker vantar och mössa på och så tar vi tag i dagens göromål.

Kram på er och ha en fin helg! ❤️

15 reaktioner till “Vidlyftiga lingonskogar

  1. Tror också att det är björnspillning. Så fina bilder på Himla och hösten. Här i skåne har det regnat och blåst hårt hela dagen. Kram från en snorig kärring.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s