Glädjetårar & varmaste tack

Ni som följt med på instastories idag har redan fått glädjebeskedet samtidigt som mig – vi har fått hämta hem Vilja efter gårdagens förgiftning! 😍❤️

Efter en orolig natt och en förmiddag av långdragen väntan ringde äntligen veterinären och meddelade att Vilja nu var symptomfri och kunde få åka hem. Vilken lycka! Glädjetårarna sprutade och vi slängde oss genast i bilen för att hämta hem våran lilla klenod. Vad veterinären också sa var att de röntgat hennes lungor utan att hitta några metastaser. Antingen betyder det att juvertumörerna ändå är ekakartade men att vi upptäckt dem i ett väldigt tidigt skede, eller så betyder det att de är godartade. Vi hoppas såklart på det sistnämnda. Om exakt en vecka opereras hon och då får vi veta svaret, så än finns det anledning att oroa sig. Men vi försöker att inte ta ut en eventuell sorg i förskott utan istället låta glädjetårarna fortsätta komma. Och vara glada och tacksamma att den värsta krisen lagt sig. Vi får helt enkelt bara fortsätta att hålla tummar, tassar och tår och fortsätta önska. Fortsätta hoppas. Från botten av våra hjärtan. ❤️

Det senaste dygnet har varit som en suddig dimma av oro. Igårkväll och imorse var jag för ledsen för att svara på alla era meddelanden och kommentarer och efter att vi fick beskedet att vi kunde hämta henne har jag såklart fokuserat 100% på Vilja. Nu är jag heeeeeeeelt slut i både kropp och själ men vill i alla fall skriva och uppdatera er. Och tacka. Tacka tusen miljoner gånger om för era fina, stöttande och hjärtevärmande meddelanden. Aldrig tidigare har jag känt så mycket kärlek, medmänsklighet och oändlig omtanke på samma gång. Det har värmt mitt hjärta (ja, allas våra hjärtan) något oerhört. Så även om jag inte svarat på något vill jag att ni ska veta att jag har läst vartenda meddelande, ibland flera gånger om, och känt en sådan enorm värme från varenda en av er. Det har verkligen betytt massor och jag är så otroligt tacksam för ert stöd kära vänner. Aldrig trodde jag väl att jag skulle känna så när jag började skriva här för knappt två år sedan. Helt otroligt. Jag är är helt överväldigad. Så tack snälla, söta, rara ni – varmaste tack för att ni finns!!! ❤️❤️❤️

nathalie copy

20 reaktioner till “Glädjetårar & varmaste tack

  1. Härligt! Jag är såå glad att det gått bra och att Vilja är hemma igen! Håller tummarna för att operationen kommer att gå bra också … och att tumörerna är godartade!
    Kram.

    Gilla

  2. Så stark hon är Vilja! Håller alla tummar för godartade tumörer och att hon snabbt blir helt återställd! Ps. tack för att du delade med dig. Nu ska jag vara extra uppmärksam på min labrador som helst vill äta typ allt på backen. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s