Nystart

Jag har sagt det förr och säger det igen; det här med städning är inte riktigt vår grej. Hemma hos oss är det visserligen aldrig stökigt (var sak har alltid sin plats!) men det här med att dammsuga, skura, feja och putsa… Nej, vi prioriterar helt enkelt vår tid på annat håll. Men plötsligt händer det att vi tar ett ryck, som häromdagen till exempel, och då går inte en enda dammtuss säker. Varenda liten pinal putsas in i minsta detalj och känslan efteråt, ja ni vet säkert vad jag menar, den är ju faktiskt heeeeeelt underbar! 👌🏼✨

Idag har jag njutit av vårt nystädade hus men också fått en hel del gjort på kontoret, med sötaste Idun som mitt trogna sällskap. Jag har jobbat undan de sista timmarna i ett projekt jag varit delaktig i under året och känner mig redo att vända blad. Både vårt nystädade hus och mitt nystädade skrivbord känns som upplagt för en nystart på något sätt. Ikväll kommer en god vän hit och tillsammans ska vi påbörja ett alldeles nytt projekt, vilket jag sett fram mot ett tag nu och är alldeles galet pepp på. Ska berätta mer om det vid ett senare tillfälle men för nu nöjer jag mig med att bara konstatera att det är härligt. Härligt med en nystart.

Kram på er och hoppas ni får en fortsatt fin vecka kära vänner! 😘

11 reaktioner till “Nystart

  1. Idun är verkligen helt underbar! Och ja, hade hon fått hade hon också legat tvärs över datorn men det fick hon inte… Till slut lärde hon sig att sitta ”fint” vid sidan av datorn istället. ❤️🐾

   Gilla

   1. Min katt lägger sig på tangentbordet så fort jag lämnar det obevakat, han har lyckats skicka egna mail och visat upp sig på Skypemöten. Han väger 8 kg så han kan ställa till en del 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s