Kändishunden Vilja

Igår ringde det en reporter till mig, sa att hon hade läst om Viljas ekollonförgiftning på facebook och frågade om jag hade tid för en telefonintervju. Det hade jag såklart, så idag är Vilja med i Expressen. Och inte nog med det, när Mobbi och Vilja var in till stan häromdagen blev hon tydligen igenkänd när det var en som frågade ”nämen, är det inte Vilja – är hon kry från förgiftningen än?” När de kom hem sa han lite finurligt att ”Vilja minsann blivit en kändishund” och berättade sen om händelsen och tillade att vi nog får sätta på henne solglasögon och keps snart – som en riktig kändis! 🤪

img_5856

Även om de fått vissa saker om baktassen (vilket såklart alltid är fallet med media) så tycker jag överlag att det var en bra och informativ artikel. Budskapet går fram och förhoppningsvis blir en massa fler hundägare varnade – mission complete! Och nu lovar jag att inte skriva mer om detta, vi lägger både förgiftning och tumöroperation bakom oss och går vidare nu. I fredags var vi in till djursjukhuset och tog bort stygnen, såret hade läkt jättefint. Och i övrigt är hon pigg och glad, precis som vanligt. Hon hälsar tass och kram till er alla! ❤️

Här finns artikeln för den som vill läsa: https://www.expressen.se/nyheter/hunden-vilja-holl-pa-att-do-nu-varnar-matte-nathalie/

4 reaktioner till “Kändishunden Vilja

 1. Så klart ni måste ta ner de vackra ekarna. Hon är ju tokig i ekollon.
  Våra hundar bryr sig inte. När tiken nosade på dom sa jag FY, utan att
  Veta att de var farliga. Min dotter åt dom, tre ruttna o kag ringde giftinformationscentralen
  Det var 1976. De svarade att kor inte dör av dom? Det svaret jag fick gav ju
  Inte mej något ? Hon , min dotter kräktes och dagen efter bajsade hon vit bajs.
  Hoppas de vet bättre nu då jag meddelat dom.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s