Långpromenad & längtan

Det har varit gråmulet nu i dagarna sju känns det som. Dis och dimma i massor. Men trots det tråkiga vädret har vi haft en produktiv helg hemma på gården och fixat och donat alla tre. Älskar såna dagar – när vi alla tre hjälps åt och jobbar ute på gården för att sedan prata om dagens bedrifter över middagen, eller en mysig fikapaus. ❤️

Häromdagen åkte jag in till stan för att träffa den här lilla godingen, hennes ”storasyster” Glimma och deras matte såklart. Visst kommer ni ihåg Minn som jag hämtade i USA i somras och visst har hon blivit stor? Och vacker som en dag. Älskade lilla ”Monsterängel”, tänk så vuxen hon har blivit på bara några månader. ❤️ Och så duktig hon är sen! Hon och matte Sussie gör framsteg både i agility och lydnaden och det är en riktig fröjd att få följa dem på resan. Har vi riktig tur kanske det blir ett gäng valpar efter henne i framtiden också! 🙏🏼

Vi gick på långpromenad i höstrusket medan våra små träsktroll passade på att plumsa runt i vartenda dike de såg. Småttingarna busade, skuttade, lekte och smågnabbades medan ”tant Glimma” mest suckade och himlade med ögonen åt dem. Och Himla, hon som mest fått gå på promenader här på ön, blev sjukt förvånad när det (hör och häpna!) dök upp människor i skogen, kan ni förstå?! 😂 Men efter tredje mötet hade hon förstått vad det handlade om – de där människorna hade också rätt att vistas i skogen och hon själv fick en godisbit för att hon förstod att man inte skulle skälla ut dem. Hon är verkligen snabblärd den där lilla svarta! 🐾

Veckan som ligger framför oss nu har mycket spännande att bjuda på. Hundvänner kommer på besök, bloggvänner kommer på besök och i helgen kommer hela tjocka släkten på besök på vår ”fårfest”, vilket jag ser sååå mycket fram emot. Det var länge sen jag längtade till något så mycket som jag längtar till den. Hur ser din vecka ut och vad ser du mest fram emot?

Varma måndagskramar på er allihopa! ❤️

10 reaktioner till “Långpromenad & längtan

 1. Om allt går som det ska så börjar och slutar jag veckan på bästa sätt – med stickning i glada vänners lag 😊 Och på torsdagen är arbetstiden utbytt mot kurs och, förhoppningsvis, besök hos en god vän efteråt. Det känns som det här kan bli en riktigt bra vecka ❤

  Gilla

 2. På onsdag är jag lovad sol. Då ser jag fram emot att göra iordning min nya veranda.
  Resten av veckan är öppen för njutning av livet bara.

  Gilla

 3. När jag ser dina pälsklingar kommer saknaden efter mina två bordercollies som jag hade för ja nu är det flera år sedan. Men saknaden kommer alltid att finnas där. Annars ser jag fram mot att vi får en köpare till huset så att jag slipper städa så förbaskat mycket.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s