Utmaning: fungerande företag på 30 dagar

Ni vet insikten om att ha hittat tillbaka till mitt entreprenöriella jag som landade i mig för någon vecka sedan? Sedan dess har hjärnkontoret gått på högvarv – vilken av alla tusen idéer ska jag satsa på? Det enda jag har vetat säkert är tre saker:

1) att jag den här gången vill syssla med fysiska produkter och inte tjänster

2) att jag vill bygga ett eget varumärke

3) att jag vill vara verksam inom hundbranchen då hundar trots allt ligger mig allra varmast om hjärtat, det jag är mest kunnig inom och dessutom där jag känner målgruppen bäst eftersom jag själv är hundnörd

Igårkväll ringde jag min kära lillasyster och bollade lite idéer och hör och häpna så spikade vi inte bara vilken idé som vi tyckte var bäst, men bestämde oss också för att starta företaget tillsammans. Som ett litet familjeföretag – såååå himla mysigt! Idag sågs vi för att prata vidare och gå på inspirationsrunda i några butiker i Sickla Köpkvarter. Det var julpyntat precis överallt och vi insåg att det på dagen var en månad kvar till julafton. Och det var då vi kom på det roligaste av allt – vi antar en utmaning att ha allt ”up and running” innan jul. Alltså inte bara ha startat företaget utan att även ha det fungerande och i bruk på 30 dagar. Hur roligt är inte det?! 🤩👏🏼

Nu är jag nyfiken på vad ni tycker kära bloggvänner, är detta något ni skulle vilja läsa mer om här framöver? Vilka delar av processen skulle i så fall vara intressanta? Vill ni följa med på resan? 😘

14 reaktioner till “Utmaning: fungerande företag på 30 dagar

  1. Ja!!!!! jag vill gärna vara med på resan och följa er, och se hur ni bygger upp ert företag. Låter jättespännande. Lycka till🤗❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s