Glada nyheter!

Viljas juvertumörer visade sig vara godartade – såååååå himla tacksam för det beskedet! Stygnen efter operationen är helt läkta nu också och blodproverna visade att lever och njurar inte tagit skada av förgiftningen. Vi hade verkligen änglavakt! 🙏🏼

För övrigt har isen börjat lägga sig inne i viken så nu är ”istiden” nära… Anders ska bara mecka ihop vår hydrokopter, SEN är vi redo för vintern. Och bilden, ja den togs i fredags när jag fick punka på däcket och Mobbi & Vilja fick rycka ut som däckbytarjour – hur gulliga är de inte tillsammans? Älskade radarparet! 😍❤️

14 reaktioner till “Glada nyheter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s