En lantlolla i storstan

Idag var jag in till Stockholm för att coacha en god vän att leva sitt drömliv. Vi pratade om dåtid, nuläge och framtid och formulerade vision, mission och målsättningar – både långsiktigt och för det stundande nya året. Jag blir så glad av att få ha dessa spännande, utvecklande samtal och det värmer verkligen hjärtat att kunna hjälpa till. Dessutom kommer hon i gengäld att hjälpa mig med fotograferingen till webshopen nästa vecka – win, win och ännu mera win! Nu ligger jag i sängen och ska sova efter en låååååång dag på vift men ville bara kika in här lite snabbt och säga hej. Måste passa på och visa upp ”dagens outfit” också – notera att jag imorse tänkte ”jag tar finstövlarna idag, för jag ska ju ändå in till stan.” Min hjärna alltså. Godnatt! 😂❤️

6 reaktioner till “En lantlolla i storstan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s