Födelsedagsmys & snöbus

Igår fyllde jag 32 år, en ganska härlig ålder måste jag ändå säga. Mitt i livet och mitt uppe i att leva min dröm. Min älskade firade mig med ballonger, bubbel och en ljuvlig övernattning på Stjärnholms Slott utanför Oxelösund. Tacksam över så mycket men just nu lite extra tacksam för kärleken! ❤️🙏🏼

Igårkväll på vägen hem började det att snöa och det fortsatte hela natten, så imorse fick vi vakna upp till ett alldeles gnistrande vackert vinterlandskap. Vid lunchtid var vi ut på en promenad med lite snöbus och så passade jag på att ta med nya kameran. Har fortfarande inte riktigt lyckats klura ut vilken inställning jag ska ha vid vilket tillfälle, så bilderna blev ganska mörka men lika glad för det är jag – småtjejerna är världens bästa fotomodeller.

IMG_3391IMG_3397

Iam fångade jag precis när han skulle till att vässa klorna på körsbärsträdet. Helt underbart när jag tittar igenom bilderna nu – det ser verkligen ut som att han poserar för kameran!

IMG_3411IMG_3410

Tackorna verkar heller inte ha någonting emot snön. Ikväll fick de en ny bal inställd i hagen eftersom den de fick för nio dagar sen precis tog slut, sju hundra kilo ensilage är inte att leka med men vår supertraktor fixar det galant. Vi köpte femton balar i år och i det här tempot skulle vintern kunna vara tills maj utan att fodret tar slut, men ju kallare det är desto mer äter dem. Så låt oss inte hoppas på någon vargavinter i alla fall – eller vad säger ni? 😘

IMG_3380

10 reaktioner till “Födelsedagsmys & snöbus

 1. Grattis !
  Ja verkligen vackert med all snö, men i morgon åker sonen och jag till Thailand. Det känns ok. God Jul och Gott nytt år till er. Kram

  Gilla

 2. Grattis🌷
  Härligt att fira på slottet.
  Nästa år firar jag min 70 årsdag, borde vara på ett slott, eller hur?
  Det är så vackert ute med snön. Allting blir så ljust. Och nu är
  det inte långt kvar till våren😇.

  Gilla

  1. Tack snälla! 🙏🏼 Javisst, när man fyller jämt borde man uppvaktas rejält. Det finns så himla många fina slott och herrgårdar här i Sörmland – Södertuna, Dufweholm, Sundbyholm, Julita… Och ja, jag sim älskar vintern kan inte annat än att hålla med, det är verkligen en underbar tid vi har framför oss. 😍❄️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s