Gott nytt år!

Hej kära vänner! ❤️ Hoppas att ni haft det mysigt i mellandagarna och njutit av de sista dagarna av 2018 riktigt ordentligt. Det har i alla fall vi.

Efter en lugn jul hemma på ön åkte vi upp en sväng till Åre i mellandagarna. Vi har gått härliga promenader, ätit gott och njutit av lediga dagar tillsammans långt bort från vardagens göranden och låtanden. Både Himla och Foxi fick följa med och de fann sig snabbt tillrätta på hotellrummet – Foxi hittade sin favoritplats på en filt under nattduksbordet och Himla tog den sängklädesbeprydda fåtöljen i besittning.

Nu sitter vi i bilen på väg hem till ön och håller tummarna att vi hinner hem innan tolvslaget – väglaget är si och så och det snöar på tvären. I bilen har vi haft en liten livsrevidering i miniatyrformat och pratat om vad det är som är viktigt för oss detta år. Vad vi vill prioritera, vad vi vill utveckla och vad vi vill avveckla. Vilka delar av livet som ska få vara lite extra i fokus framöver och vad vi vill komma bort ifrån. Och så har vi gjort en liten renoveringsplan också och bestämt vilka av alla tusen projekt vi ska ta tag i under det kommande året. Känns tryggt, skönt och samtidigt väldigt energigivande – älskar att lyfta blicken och ta sikte på horisonten!

Men jag ville egentligen bara kika in och säga hej och så vill jag passa på att önska dig all lycka inför det nya året – må 2019 ge dig mycket glädje och medvind i det som är viktigt för dig. Varma kramar och

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!! 🥂✨

14 reaktioner till “Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s