Foxivalpar på gång

I helgen var jag och småtjejerna iväg till grannbyn Mariefred och träffade Therese och Niklas på kennel Mistborn. Himla fick vara med som Foxis sidekick när hon skulle träffa sin ”pojkvän” Floyd, en liten pomeranianpojke i färgen black&tan – fullkomligt bedårande söt eller vad tycker ni?

floyd

De fattade tycke för varandra direkt, men huruvida det var kärlek vid första ögonkastet eller bara preciiiiiis rätt tajming i löpet ska jag låta vara osagt – hahaha! Hur som helst så tog det i alla fall inte många sekunder innan de var i full gång med att tillverka små minifoxisar. De träffades både i fredags och söndags och fick till bra parningar båda gångerna så nu är det bara att räkna ner – om drygt två månader är det dags!

På vägen hem stannade vi på affären och köpte en liten grattis-till-valparna-present – kunde verkligen inte låta bli. Och eftersom det var så billigt så köpte jag en till Himla också (ja, det gick liksom av bara farten 😅) men oj så uppskattade de blev, framförallt av Fröken Fox. Hon började med att krypa ner i den jag ställde bredvid öppna spisen men efter bara några minuter ångrade hon sig och kröp istället ner i den jag ställde bredvid soffan i köket. Och sen blev hon liggande där. Älskade lilla prinsessan! ❤️

8 reaktioner till “Foxivalpar på gång

 1. Åh så spännande! 😀 Just nu är förstagången på 27 år som jag är utan hund, helt utan djur faktiskt. Men min hjärna har inte riktigt ställt in sig på det än. Någon dag i framtiden blir det en valp. Vi vet bara inte riktigt när än.

  Gilla

   1. Ja det är otroligt konstigt faktiskt. Som om en del av meningen med livet har försvunnit. Jag blev lite nyfiken på Miniature american shepherd och kom då till din blogg när jag googlade. Är det någonting som du föder upp? Vi har egentligen tänkt oss rottis, men jag skulle vilja ha flera hundar, så just nu googlar jag runt en del 😛

    Gilla

    1. Jaså, så roligt att vi redan börjat ranka på det på Google! 👌🏼 Javisst, jag importerade tre tikar i somras och åker snart över igen och hämtar en avelshane. Sitter just nu och knåpar på en kennelsida – så snart kommer jag kunna ge massor av mer info! 🤩🐾

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s