Valpupdate!

Jag vet att ni är många som undrar kring Kristalls valpisar, inte minst ni som anmält intresse för kullen. Jag har inte haft tid att svara på allas meddelanden, kommentarer och samtal de senaste dagarna utan ger lite kortfattad info här istället. Efter vad som kändes som en evighetslång väntan kom det sju små underverk till världen i lördags. Tyvärr stötte vi på komplikationer och miste två av dem – både jag och Anders har varit helt förkrossade men försöker lyssna på veterinärens tröstande ord om att ”naturen har sin gång.” Vi har varit in och ut från Strömsholm hela helgen och fått otroligt fin hjälp, vilket vi är så himla tacksamma för. Kristall mår (tack och lov!) hyfsat bra efter omständigheterna och går nu på antibiotika men har lite dåligt med di, så vi stödmatar de fem små krigarna som är kvar i valplådan varav en är fortfarande svag. Nu gäller det bara att hålla tummar och tassar för att det blir bättre och bättre för varje dag som går. ❤️🙏🏼

Och till er som väntar på återkoppling från mig, räkna med att jag har full fokus på Kristall och valparna denna vecka ut så hör jag av mig framåt tidigast nästa vecka. Varma kramar från valplådan!

11 reaktioner till “Valpupdate!

  1. Skönt att det verkar ok med hundarna. Typiskt att allt händer på helger, då det känns långt till Strömsholm. Hoppas hon får fart på sin mjölk igen så att alla fem får näring. Lycka till

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s