Välkommen till världen!

Förra fredagen kom två perfekta små liv till världen här hemma på ön – en bluemerlehane och en svart trefärgad hane. Sia hade en helt okomplicerad valpning och är en helt fantastisk mor, hon tar hand om dem som små ädelstenar. En av valparna ska flytta till en god vän och den andra ska eventuellt få stanna här hemma, det får tiden utvisa. Just nu njuter vi bara av att se dem utvecklas och bli knubbigare och knubbigare för varje dag som går – det är såååå svårt att slita sig från valplådan! Här kommer några bilder och fler kommer det garanterat bli framöver. ❤️

y02p2iPw0LjvZLcw5GKznylQGERHrBDw

12 reaktioner till “Välkommen till världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s